Adres: Oudegracht aan de Werf 186W, 3511 AL Utrecht.

Voor trainingen en workshops tot maximaal 40 personen kunt u gebruik maken van onze locatie aan de Oudegracht.

Kijk op www.workshopruimte-utrecht.nl voor uitgebreidere informatie over deze locatie. U kunt zowel op deze als op www.workshopruimte-utrecht.nl een vrijblijvende aanvraag indienen.

Onze workshopruimte bevindt zich in een monumentale werfkelder aan de Oudegracht. Deze locatie betreft een ruimte waarbij er geen receptie aanwezig is. Assistentie wordt verleend vanuit onze locatie aan de Mariaplaats die op slechts 3 minuten lopen vanaf de werfkelder te bereiken is.

De workshopruimte bestaat deels uit ‘gewelven’ deels uit ‘open’ ruimte. Het is ideaal voor creatieve didactische workshops en brainstormsessies. De sfeer is modern en gezellig.
Wij werken samen met een groot aantal evenementenbureaus uit Utrecht (PinkPepper, Grachtenatlier, Art of Event, Puur Utrecht, Utrechtse Uitjes) . Via een van deze bureaus kunt u een bedrijfsuitje of workshop boeken die in onze workshopruimte gehouden kan worden. Uiteraard kunt u ook uw eigen workshops vormgeven.

Onze workshopruimte beschikt over maximaal 24 zitplaatsen (24 personen die aan een tafel kunnen zitten). In theater opstelling (geen tafels in de ruimte) is het mogelijk om maximaal 40 personen te plaatsen in de ruimte.

Onbeperkt koffie, thee en gekoeld water is inbegrepen in de ruimtehuur.

Lunch kan ook door ons verzorgd worden. Deze wordt in dezelfde ruimte geleverd als waar de bijeenkomst plaatsvind. Omdat de ruimte zich in het centrum van Utrecht bevind is het ook mogelijk om “buiten de deur te lunchen” in een van de vele lunchrooms rondom de locatie.

 

Optieplaatsing Opleidingsruimte Mariaplaats 3Na verzending van onderstaand formulier ontvangt u automatisch een bevestiging per mail. Ontvangt u geen bevestigingsmail binnen enkele minuten dan is het verstandig om ons te bellen om te controleren of uw aanvraag goed bij ons is aangekomen. Veel voorkomend probleem is dat een verplicht veld niet is ingevuld. Het formulier wordt dan namelijk niet verstuurd.

U kunt zonder verplichtingen gebruik maken van onderstaand formulier.
Na ontvangst van het formulier zullen wij u laten weten of onze ruimte nog beschikbaar is. Mocht de ruimte nog beschikbaar zijn dan plaatsen wij een optie in ons systeem. Uw optie-plaatsing bevestigen wij u altijd per mail. Door deze mail weer aan ons terug te sturen wordt de boeking definitief.

Mocht er in de tussentijd een nieuwe aanvraag binnenkomen voor dezelfde datum, dan zullen wij u benaderen met de vraag of de reservering mag komen te vervallen of dat deze in een definitieve boeking omgezet kan worden.

U kunt ook bellen om te informeren naar de beschikbaarheid op 06-41391100 / bgg 06-24571309. Telefonisch kunnen wij echter geen boekingen of opties aannemen.

Lunchservice klein = 2 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit
Lunchservice groot = 3 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit + zoetigheid