Door gebruik te maken van onze videoconferentiesysteem van Logitech genaamd GROUP is het mogelijk om een hybride vergadering te organiseren op onze locaties.

De vergaderset van Logitech maakt het mogelijk om op onze locatie met maximaal 16 personen te vergaderen met behulp van ZOOM of Microsoft Team. 
Een onbeperkt aantal deelnemers kan vanaf andere locaties meedoen aan de vergadering. 

Door gebruik te maken van de videoconferentie set is het niet nodig dat aanwezige deelnemers gebruik maken van hun eigen laptop of mobiele telefoon om deel te nemen aan de vergadering. De Logitech camera kan alle deelnemers in beeld brengen en de bijbehorende microfoons vangen alle gesprekken op van de deelnemers.

“Iedereen kan horen en gehoord worden dankzij de full-duplex-speakerphone van GROUP, die kristalhelder en zeer goed verstaanbaar geluid levert. Akoestische echo-onderdrukking en ruisonderdrukkingstechnologie zorgen ervoor dat gesprekken natuurlijk klinken, en verminderen tegelijk nagalm en omgevingsgeluid.”

In de praktijk:

Om gebruik te maken van onze videoconferencing set is het belangrijk dat degene die de vergadering leidt ook goed om kan gaan met ZOOM of Microsoft Teams. Deze twee programma’s werken uitstekend samen met onze Logitech conference set.

Bij binnenkomst sluiten wij onze conference-set met een USB-snoer, aan op de laptop van de klant. De laptop zal vervolgens onze set herkennen en bij het opstarten van de ZOOM of Microsoft Teams zal de camera, microfoon en luidspreker van de conference set geactiveerd worden. In principe zullen andere conferencing software programma’s ook werken met onze conference set, maar de kans is klein, maar aanwezig dat onze Logitech conference set minder bekende conferencing-software niet herkent.

Om mensen vanaf een externe locatie mee te laten doen aan de vergadering is het belangrijk dat de trainer van te voren een “meeting” heeft aangemaakt in zijn account bij ZOOM of Microsoft Teams. Na het aanmaken van een meeting kan de trainer mensen uitnodigen of op de hoogte stellen van de geplande vergadering. Om mee te doen aan de vergadering moet de trainer tijdig de meeting-ID en een wachtwoord aan alle externe gasten toesturen.

Trainers moeten zelfstandig via hun eigen ZOOM of Teams-account tijdens de vergadering alle externe deelnemers monitoren (eventueel selectief video of audio uitzetten van gebruikers). Ook kan de trainer zelf bepalen wat er getoond wordt op het grote scherm op locatie (tonen van aanwezigen op locatie of tonen van beelden van externen of mix van beiden). Professionele trainers weten inmiddels goed hoe het een en ander voor elkaar te krijgen in hun eigen ZOOM of Teams-account. Minder ervaren gebruikers raden wij aan om tijdig op locatie aanwezig te zijn, zodat alles goed opgezet kan worden voordat alle gasten aanwezig zijn.

Wij zorgen ervoor dat de laptop van onze klanten aangesloten wordt aan onze conference set en dat de videoverbinding tot stand wordt gebracht, maar wij kunnen helaas geen ondersteuning bieden bij het gebruik van de diverse softwareprogramma’s. Let erop dat de gratis versies van ZOOM en Microsoft Teams beperkingen hebben bij het aantal externe deelnemers en of de duur van de videovergadering.

 

Optieplaatsing Opleidingsruimte Mariaplaats 3Na verzending van onderstaand formulier ontvangt u automatisch een bevestiging per mail. Ontvangt u geen bevestigingsmail binnen enkele minuten dan is het verstandig om ons te bellen om te controleren of uw aanvraag goed bij ons is aangekomen. Veel voorkomend probleem is dat een verplicht veld niet is ingevuld. Het formulier wordt dan namelijk niet verstuurd.

U kunt zonder verplichtingen gebruik maken van onderstaand formulier.
Na ontvangst van het formulier zullen wij u laten weten of onze ruimte nog beschikbaar is. Mocht de ruimte nog beschikbaar zijn dan plaatsen wij een optie in ons systeem. Uw optie-plaatsing bevestigen wij u altijd per mail. Door deze mail weer aan ons terug te sturen wordt de boeking definitief.

Mocht er in de tussentijd een nieuwe aanvraag binnenkomen voor dezelfde datum, dan zullen wij u benaderen met de vraag of de reservering mag komen te vervallen of dat deze in een definitieve boeking omgezet kan worden.

U kunt ook bellen om te informeren naar de beschikbaarheid op 06-41391100 / bgg 06-24571309. Telefonisch kunnen wij echter geen boekingen of opties aannemen.

Lunchservice klein = 2 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit
Lunchservice groot = 3 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit + zoetigheid