Adres: Mariaplaats 3 (aan het begin van de Zadelstraat) , 3511 LH Utrecht, download routebeschrijving

De locatie aan de Mariaplaats betreft een standaard opleidingsruimte met meerdere ruimtes voor verschillende groepsgroottes (maximaal 50 in theateropstelling).

 

De opleidingsruimtes zijn gelegen boven beddenzaak “Domstad Slaapspecialist”. Naast het pand is er een gemeentelijke fietsenstalling waar het mogelijk is om gratis een fiets te stallen (eerste 24 uur).  Op de locatie aan de Mariaplaats is er altijd iemand bij de receptie aanwezig voor vragen of technische ondersteuning. De ruimtes bevinden zich op de eerste etage van het pand. Er is een lift aanwezig (vooraf code opvragen).

Onbeperkt koffie, thee en gekoeld water is inbegrepen in de ruimtehuur.

Lunch kan ook door ons verzorgd worden. Omdat de ruimte zich in het centrum van Utrecht bevind is het ook mogelijk om “buiten de deur te lunchen” in een van de vele lunchrooms rondom de locatie.

Optieplaatsing Opleidingsruimte Mariaplaats 3Na verzending van onderstaand formulier ontvangt u automatisch een bevestiging per mail. Ontvangt u geen bevestigingsmail binnen enkele minuten dan is het verstandig om ons te bellen om te controleren of uw aanvraag goed bij ons is aangekomen. Veel voorkomend probleem is dat een verplicht veld niet is ingevuld. Het formulier wordt dan namelijk niet verstuurd.

U kunt zonder verplichtingen gebruik maken van onderstaand formulier.
Na ontvangst van het formulier zullen wij u laten weten of onze ruimte nog beschikbaar is. Mocht de ruimte nog beschikbaar zijn dan plaatsen wij een optie in ons systeem. Uw optie-plaatsing bevestigen wij u altijd per mail. Door deze mail weer aan ons terug te sturen wordt de boeking definitief.

Mocht er in de tussentijd een nieuwe aanvraag binnenkomen voor dezelfde datum, dan zullen wij u benaderen met de vraag of de reservering mag komen te vervallen of dat deze in een definitieve boeking omgezet kan worden.

U kunt ook bellen om te informeren naar de beschikbaarheid op 06-41391100 / bgg 06-24571309. Telefonisch kunnen wij echter geen boekingen of opties aannemen.

Lunchservice klein = 2 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit
Lunchservice groot = 3 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit + zoetigheid