Adres: Mariahoek 21A, 3511 LG Utrecht

Onze boardroomruimte biedt plaats aan maximaal 18 personen en is op loopafstand van het Centraal Station.
De ruimte bevat een vaste ovale tafel met daaromheen 18 luxe stoelen op wieltjes. Het is niet mogelijk om de opstelling te wijzigen.

Er is een grote smart-TV ,een whiteboard en een flipover aanwezig in de vergaderruimte. We bieden gratis en snel WiFi en het is mogelijk gebruik te maken van bekabeld internet. Daarnaast is er in de ruimte een espresso-apparaat voor koffie en thee.

Op deze locatie is er geen receptie aanwezig. Assistentie wordt verleend vanuit onze locatie aan de Mariaplaats (3 minuten lopen).

Lunch kan uiteraard ook door ons verzorgd worden. Deze wordt in de zelfde ruimte geleverd als waar de bijeenkomst plaatsvindt. Omdat de ruimte zich in het centrum van Utrecht bevindt is het ook mogelijk om “buiten de deur te lunchen” in een van de vele lunchrooms rondom de locatie.

Naast de locatie is restaurant El Qatarijne gevestigd. Het is mogelijk om na de bijeenkomst daar te dineren. De rekening verloopt gewoon via het vergaderarrangement. Een luxe lunch kan ook in El Qatarijne genuttigd worden in plaats van in de vergaderruimte.