Adres: Mariahoek 21A, 3511 LG Utrecht

Onze boardroomruimte biedt plaats aan maximaal 18 personen en is op loopafstand van het Centraal Station.
De ruimte bevat een vaste ovale tafel met daaromheen 18 luxe stoelen op wieltjes. Het is niet mogelijk om de opstelling te wijzigen.

Er is een grote smart-TV ,een whiteboard en een flipover aanwezig in de vergaderruimte. We bieden gratis en snel WiFi en het is mogelijk gebruik te maken van bekabeld internet. Daarnaast is er in de ruimte een espresso-apparaat voor koffie en thee.

Op deze locatie is er geen receptie aanwezig. Assistentie wordt verleend vanuit onze locatie aan de Mariaplaats (3 minuten lopen).

Lunch kan uiteraard ook door ons verzorgd worden. Deze wordt in de zelfde ruimte geleverd als waar de bijeenkomst plaatsvindt. Omdat de ruimte zich in het centrum van Utrecht bevindt is het ook mogelijk om “buiten de deur te lunchen” in een van de vele lunchrooms rondom de locatie.

Naast de locatie is restaurant El Qatarijne gevestigd. Het is mogelijk om na de bijeenkomst daar te dineren. De rekening verloopt gewoon via het vergaderarrangement. Een luxe lunch kan ook in El Qatarijne genuttigd worden in plaats van in de vergaderruimte.

 

Optieplaatsing Opleidingsruimte Mariaplaats 3Na verzending van onderstaand formulier ontvangt u automatisch een bevestiging per mail. Ontvangt u geen bevestigingsmail binnen enkele minuten dan is het verstandig om ons te bellen om te controleren of uw aanvraag goed bij ons is aangekomen. Veel voorkomend probleem is dat een verplicht veld niet is ingevuld. Het formulier wordt dan namelijk niet verstuurd.

U kunt zonder verplichtingen gebruik maken van onderstaand formulier.
Na ontvangst van het formulier zullen wij u laten weten of onze ruimte nog beschikbaar is. Mocht de ruimte nog beschikbaar zijn dan plaatsen wij een optie in ons systeem. Uw optie-plaatsing bevestigen wij u altijd per mail. Door deze mail weer aan ons terug te sturen wordt de boeking definitief.

Mocht er in de tussentijd een nieuwe aanvraag binnenkomen voor dezelfde datum, dan zullen wij u benaderen met de vraag of de reservering mag komen te vervallen of dat deze in een definitieve boeking omgezet kan worden.

U kunt ook bellen om te informeren naar de beschikbaarheid op 06-41391100 / bgg 06-24571309. Telefonisch kunnen wij echter geen boekingen of opties aannemen.

Lunchservice klein = 2 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit
Lunchservice groot = 3 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit + zoetigheid